РЕГИСТРИРАЈ СЕ     
ДОБРЕДОЈДОВТЕ
ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОДЗЕМЕН ИМОТ
ОРГАНИЗАЦИЈА И НАДЛЕЖНОСТИ
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
ЗАКОНИ И ПОДЗАКОНСКИ АКТИ
ПРАШАЊА И ПРЕДЛОЗИ
КОНТАКТ
ЗА НАС
СТРАТЕГИИ
ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ
ФИНАНСИИ
 
Лицитации на добра
 

Лицитации на добра

Правила за лицитирање:

Прочитајте го Упатството според кој се вршат лицитациите.

За да се запознаете како да се пријавите и лицитирате материјални добра погледнете го Краткото корисничко упатство.

Образец - Пријава за продажба на недвижност по пат на електронско јавно наддавање   која понудувачите ја поднесуваат по писмен пат.

Образец - Пријава за продажба на подвижен предмет по пат на електронско јавно наддавање   која понудувачите ја поднесуваат по писмен пат.

Производи за продажба
:
:
:
:
 - 
:
 - 
БројШифраСлики на производотОписПријавувањеПочеток на лицитацијатаЕдинечна мераКоличинаЦенаСтатусПрегледај и лицитирај
206642 2/2019 НЕМА СЛИКИ 267 моторни возила, 117 запрежни коли како старо железо 15.07.2019 08:00 25.07.2019 11:00 број384 10,00 ден. Пријавување
 

 

 

 

(c) Copyright 2009, Агенција за управување со одземен имот, Република Македонија

Site Meter